majas punkt.

About

Hej, 

och välkommen till Majas punkt! Här hittar du handgjorda smycken främst i sterlingsilver, goldfilled, lera, mässing, silke och läder som tillverkas hemma i min ateljé. Då alla smycken görs för hand är bilderna du hittar här bara representationsfoton och inte foton av den exakta varan du får hemskickad. Och eftersom det är handgjort förekommer det ojämnheter och olikheter i bla storlek varorna emellan. Vi försöker att visa färgerna på varorna så exakt som möjligt men vi kan inte garantera att de färger som visas i webbutiken exakt återger de färger som varorna har i verkligheten. Hur färgen återges beror på din dator och din bildskärms inställningar. Med tiden slits pläteringar ned och mässingfärgen framträder, detta sker relativt snabbt på örpinnen och därför har jag valt att främst använda rent kirurgiskt stål utan plätering. Hur länge övriga pläderingar håller beror på skötsel, din svett, användande av lotion, parfym etc.

Jag kontrollerar smyckena noggrant både till utseende och hållbarhet och skickar inte iväg något som jag inte kan stå för. Skulle du ändå uppleva att en vara inte motsvarar dina förväntningar så kontakta mig gärna på info@majaspunkt.se så rättar vi till.

Nickelinfo:

Jag köper endast in metall som uppges vara nickelsäker enligt tillverkaren/leverantören och jag utför stickprover med hjälp av apotekets nickeltest för att säkerställa att delarna inte innehåller mer nickel än vad som är tillåtet enligt EU´s direktiv för att få kallas nickelsäkra. Det finns dock ett fåtal personer som reagerar även på nickelsäkra smycken. Vet du med dig att du är extremt känslig och därför önskar något speciellt material (ex titan) så hör gärna av dig med dina önskemål så försöker vi fixa det.

Kontakt:

Maja Sjödahl Algstrand
Onsikevägen 4
744 96 Järlåsa
073-5061316

P.G. 73 52 57-8

Företaget innehar F-skatt
VAT SE821118718501

Priser

Samtliga priser är angivna i SEK inkl. moms.

Information
För att handla hos Majas punkt krävs att du är 18 år eller har målsmans godkännande för att få handla. Beställning som göres i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför ekonomisk eller annan skada för oss polisanmäls. All bildinformation på våra sidor skall ses som illustrationer, vi kan ej heller garantera att bild återger varans exakta utseende. Bilderna av våra produkter är så rättvisa som det är möjligt, men eftersom det är handgjorda produkter kan variationer förekomma. Vi förbehåller oss för tryckfel. 

Orders outside of Sweden
Please contact me on e-mail for further information: info@majaspunkt.se

Orderbekräftelse 

En automatisk orderbekräftelse skickas till den e-postadresss som uppgetts vid beställningen. Ordernumret på denna bekräftelse ska alltid anges vid kontakt med oss angående din order. 

Leveranstid
Vi skickar beställningar kontinuerligt, och under normala förhållanden skickas din beställning inom 3-5 arbetsdagar. Under högsäsong såsom jul, alla hjärtans dag etc får man räkna med att det kan ta några dagar extra. Vi ansvarar inte för förseningar som orsakats av fraktbolag.

Fraktkostnad 
Frakt inom Sverige kostar 35:- oavsett vikt. Frakt till utlandet baseras på postens prislista.

Reklamation

Om en vara är trasig så kontakta oss senast 14 dagar efter leverans. Vi kontrollerar samtliga varor före leverans men givetvis kan misstag begås. En detaljerad beskrivning, gärna med bild skall skickas till info@majaspunkt.se.  Glöm inte att lämna ditt namn, telefonnummer samt ordernummer. Fraktskador anmäls till ansvarig utdelare.

Ångerrätt/Öppet köp/Bytesrätt 
Enligt distansavtalslagen har du rätt att ångra ditt köp eller byta din vara inom en period på 14 dagar efter att du har mottagit ditt paket. Kontakta oss alltid innan du återsänder din vara och ange vilken vara det gäller. Köparen står själv för returfrakten vid ångrat köp eller byte och varan ska vara oanvänd samt befinna sig i samma skick som varan gjorde vid leveransen. Vid byte står vi för frakten på bytesvaran. Ångerrätten gäller inte specialtillverkade smycken.

Personuppgifter
Dina kunduppgifter skyddas enligt Personuppgiftslagen (PUL). Dessa uppgifter används endast i vårt kundregister för att underlätta kontakten mellan oss och kunden.

BILDER:
Vi gör vårt bästa för att bilderna ska ge en korrekt beskrivning. (läs mer högre upp på denna sida).
Bilderna i webbutiken får inte användas i säljande syfte någon annanstans utan mitt godkännande och bildkälla skall alltid anges.